Articole - Elemente fier forjat

Elemente fier forjat

Se pot folosi elemente fier forjat la nenumarate aplicatii in domeniul constructiilor utilitare. De la elemente fier forjat practice precum usi de gradina, ferestre, garduri, grilaje, traverse pana la elemente fier forjat decorative, precum mese, scaune sau paturi. Elemente de fier forjat aduc in casa dumneavoastra o eleganta foarte greu de obtinut altfel - un stil elegant, istorie impletita perfect cu modernitate.
Elemente fier forjat pot servi atat la imbunatatirea ambiantei (prin imitarea motivelor naturale, prin articularea de imagini clasice, prin folosirea stilurilor de secol XIX) cat si ca elemente structurale - elemente fier forjat ca piloni, ca elemente de fier in ansambluri de zidarie, ca structuri de exterior (de gradina) etc. Se pot construi elemente fier forjat atat dupa un standard (de exemplu, pentru porti standard) dar si la comanda - elemente fier forjat unicat, construite dupa tipicul si nevoile dumneavoastra.
Dintre elemente fier forjat cele mai obisnuite, mentionam urmatoarele : elemente structurale - piloni, schele, scari, balustrade panele si panouri - in general folosite pentru reconditionari de cladiri istorice dar si pentru arhitectura noua; elemente fier forjat decorative interioare - mese, table, oglinzi; elemente fier forjat externe - garduri, usi, pavilioane, follies, grilaje, porti; elemente fier forjat speciale - stalpi de iluminat, corpuri de iluminat, lampi etc. Astfel, pentru nevoile dumneavoastra se pot concepe elemente fier forjat asa cum aveti nevoie. Cu elemente fier forjat, aveti nu numai siguranta unui lucru bine facut, dar si siguranta dumneavoastra - Toata lumea cunoaste ca elemente fier forjat sunt foarte rezistente si solide, putandu-va ajuta in protectia dv. impotriva elementelor infractionale de orice tip. Elemente fier forjat rezistente (grilaje, usi, garduri) se constituie ca un deterent serios la adresa infractionalitatii stradale, protejandu-va investitia fara a deranja privirii.
Elemente fier forjat, unicate si produse de serie, facute de cei mai buni artizani prin firma noastra - pentru detalii dati click 

Autor:
Scris la: 26-05-2011

0 Comentarii