Articole - Articole gradinarit

Articole gradinarit

De la clasica grebla pana la masina de tuns iarba, de la o banala lampa pana la o fantana arteziana in toata regula, toate acestea sunt accesorii gradinarit necesare intr-o gradina moderna. Atat un pasionat cat si un profesionist au nevoie de accesorii gradinarit pentru a-si eficientiza munca sau pentru a savura mai pe indelete pasiunea sa. Exista mai multe tipuri de accesorii gradinarit - odata, cele "de lucru", uneltele de care aveti nevoie pentru plantarea si ingrijirea gradinii, precum sapa, harlet, coasa, etc.. Apoi, mai exista accesorii gradinaritmecanizate si motorizate, precum taietorul de iarba, plantatorul de gazon etc.. Apoi, mai exista accesorii gradinarit statice, care se instaleaza in gradina. Exemple de astfel de accesorii gradinarit sunt, pe de-o parte accesorii gradinarit de udat, de iluminat, conexe si ornamentale.
Printre accesorii gradinarit de iluminat putem mentiona spoturile (care sunt inierbate, incastrate in beton sau la nivelul solului), stalpii mici (de 0.25-0.5 m), si stalpii mari sau felinarele(de 1-3 m). Accesorii gradinarit de udat sunt sprinklerele, picuratoarele si furtunele, ca si toate accesoriile subterane (robineti, rezervoare, furtune etc.). Dintre gama de accesorii gradinarit conexe putem mentiona balustrade, garduri mici, garduri vii, stalpi pentru plante agatatoare etc.. Setul de accesorii gradinarit ornamentale contine pitici de gradina, follies (ruine sau constructie, de obicei de fier forjat), pavimente speciale, etc.
Astfel, gradina dumneavoastra are nevoie de multiple tipuri de accesorii gradinarit. Pentru o gradina frumoasa si atragatoare, nu ajung accesorii gradinarit simple, este nevoie neaparata si de accesorii gradinarit statice, pentru a da personalitate si originalitate gradinii dumneavoastra.
Fie ca aveti nevoie de accesorii gradinarit banale sau de un unicat facut la comanda, firma noastra va sta la dispozitie. Pentru a intra in contact cu noi, dati click aici

Autor:
Scris la: 17-05-2011

0 Comentarii